Hvem er jeg

 

Jeg er født 1963. Gift med Erik og har 2 unge døtre. Jeg er et nysgerrigt, sansende, sensitivt og søgende menneske. Jeg er vild med bevægelse på alle planer især naturen og lange gåture. Jeg er sammensat så jeg har brug for balance mellem udfordringer og tryghed.

Jeg nyder naturen, menneskerne og det der er omkring mig.

Helt siden teenageårene har sundhed og personlig udvikling haft min interesse. Personlig udvikling set i et større perspektiv i forhold til relationer og åndelig bevidsthed.

Arbejdsmæssigt:

Siden teenageårene har jeg undervist i en eller anden form for bevægelse, i mange år inden for det kropslige og psykomotoriske område. Da jeg blev afspændingspædagog arbejdede jeg i en del år hos AOF som underviser og projektleder. I 97 valgte jeg at blive selvstændig med egen klinik der giver psykomotoriske behandlinger, afholder kurser og tilbyder konsulent timer og rådgivning. Jeg har igennem årene været fast konsulent på Reva-Sønderborg.

Jeg har igennem årene fået stor erfaring i at støtte/ vejlede/ behandle personer med stress og stress relaterede tilstande. Under min egen livsproces, er jeg blevet overbevidst om at svarene til forandring ligger i os selv. Det er med glæde, varme og ydmyghed jeg støtter og vejleder under en forandringsproces.

Jeg brænder for formidling og bevidstgørelse af sammenhængen mellem krop, sind og psyke og hvordan vi med fordel kan bruge bl.a. kroppens ressourcer til at realisere vores største potentialer og skabe mening og sammenhæng i vores liv