Behandling i afspænding og psykomotorik

En afspændingsbehandling er en kropslig og verbal dialog mellem dig og mig. Jeg starter med en samtale ud fra hvad der opleves i Kroppen(sansning), tanker, følelser, samspil med relationer og handling ud i livet. Derefter ser jeg på din stående holdning. Jeg ser på din respiration og din mimik. Derefter ser jeg på dine spændingsmønstre.

Under kropsbehandlingen arbejdes kroppen igennem med blide stræk og tryk. Kroppen bliver støttet i at finde en hvilestilling.

Alt efter henvendelsesårsag, støttes en behandling op med holdningskorrigerende øvelser eller vejledning i op- og afspændingsteknikker. Der kan også vejledes i hvilke træningsmetoder der er de rigtige for dig i forhold til dit ståsted og din hverdag lige nu. Behandlingen medfører den optimale spændingsbalance som passer til dig, der hvor du er i dit liv lige nu.

Jeg brænder for formidling og bevidstgørelse af sammenhængen mellem krop, sind og psyke og hvordan vi med fordel kan bruge bl.a. kroppens ressourcer til at realisere vores største potentialer og skabe mening og sammenhæng i vores liv.

En kropsbehandling kan give:

· Øget velvære.

· Bedre kropsholdning.

· Bedre kontakt til følelser.

· Bedre søvn.

· Mere energi.

· Færre smerter

· Mere ro/ mindre stress

· Bedre livskvalitet

· Lettere ved at mærke og handle på det der virkelig betyder noget for dig.

· Større værens følelse.

Hyppigste henvendelsesårsager:

· Muskel og skelet smerter.

· Stress

· Uro

· Søvn problemer

· Angst

· Diffuse smerter

· Personlig udvikling

· Forkælelse

· Kroninsk træthedssyndrom

· Piskesmæld

· Traumer efter ulykker/fald

Stresshåndtering ved enetime:

Der vil være dialog om hvilke gener den enkelte person har lige nu, samt hvilke ønsker der er for forandring. Ud fra dialogen kan der tilbydes mentale og kropslige øvelser, eller en afspændingsbehandling, dette med fokus på at støtte krop og sind i at vende tilbage til optimal balance.

 

Se også stresshåndtering og coaching.