Hvad siger kunderne

Hvad har det givet mig?

En glæde over, at jeg hele tiden lærer. F.eks. om sammenhængene mellem det fysiske, det psykiske og det åndelige. Ny energi og ny inspiration.Både vore samtaler og de mere fysiske øvelser, som jeg skulle træne med giver mening. Nogle gange en mere slidsom mening, andre gange en mere glædelig, men ofte en dybere.

Hvordan bruger jeg det i hverdagen?

I mit arbejde er det væsentligt at kunne rumme dobbeltheden i en professionel kontakt. Være nærværende i processen og kunne forholde sig til processen. Hvad jeg bruger en øget kropsbevidsthed til er, at lære mere om hvor jeg har mig selv.

Kærlig hilsen Henrik Wengel Psykolog

Hvad har det givet dig?

Jeg har lært at styre mine smerter tildels og lært at sige fra uden at have dårlig samvittighed. Lært at være lige glad med hvad andre folk tænker når man ikke kan være med til alt eller sommetider gør nogle ting alligevel og så må tage de smerter der kommer bagefter. ( har piskesmæld ).

Hvordan bruger du det i hverdagen?

Jeg har fået en del redskaber til at håndtere smerter så jeg ikke behøver alle de smertestillende. Har fået meget mere balance med mig selv. tager ikke andres problemer på mig. siger tit nogle af de sætninger jeg har lært inde i mit hoved hvis det er ved at gå galt for mig.

Anette Johansson Alssund gymnasium i flexjob

Hvad har det givet dig?

Generelt har det givet mig bedre holdning, større kropsbevidsthed og værktøjer der hjælper mig i hverdagen, hvis jeg er træt, øm eller stresset. Efter min hofteoperation fik jeg god hjælp til effektiv og hurtig genoptræning, hvilket har betydet meget for mit behandlingsforløb.

Hvordan bruger du det i hverdagen?

Jeg bruger engang i mellem et afspændingsnummer fra cd, hvis jeg føler mig træt eller øm. Jeg bruger mange små øvelser hver dag der hjælper min stabilitet, balance og holdning.

Hilsen Anna Warrington studerende

Jeg har hypermobilitetssyndrom og var igennem mange år, med tiltagende smerter og dermed indskrænkning af min fysiske formåen, kommet i en livskrise. Med coaching på både det fysiske og mentale plan har jeg fået værktøjer til at bruge i min hverdag. Disse værktøjer er fysiske øvelser, jeg bruger til at få det bedre med min krop, og mentale øvelser for at finde min ro i hverdagen. Jeg er nået til klarhed over mine fysiske begrænsninger men også mine personlige grænser, og det har haft en kæmpe betydning for mig. Nu overlever jeg ikke kun, men lever! Da livet jo indeholder mange udfordringer, har jeg stadig enetime med Gitte efter behov, men i det store og hele har jeg styr på livet på godt og ondt.

Dorthe Lorenzen, folkeskolelærer

 

Bastian Bar, Cimber Air.

I just want to say thank you very much! Right now I feel really good again, you helped me really good after the german medical system has failed, I never expected these results. In my technical language: Performance run performed, status satisfying!! You did a great job and words can´t describe these results. A BIG THANK YOU from me.

med venlig hilsen Bastian Bar Basti

 

Hvad har det givet dig?

Selvindsigt, kropsbevidsthed og styrke.

Hvordan bruger du det i hverdagen?

Øvelser der bevarer styrken og kropsbevidstheden. Tager samtalerne/ vejledningen med i mine tanker og handlinger i hverdagen.

Rikke Holm, Fuldtidsmor

 

Kursus: Skab balance mellem arbejdsliv og privatliv 10 timer over 3 gange.

Sender dig hermed, hvad dit kursus har betydet for os:

- Har fået et andet og mere positivt syn på mine kollegaer efter det fælles forløb - Vigtigheden af at tage udgangspunkt i egen situation og se hvad der er muligt, fremfor at fokusere på begrænsningerne - Formår nu bedre at bruge energi på det, der kan påvirkes - Bruger afspændingsøvelser til at skabe ro og energi - Gør brug af forskellige teknikker - Tænker indimellem på de personlige tilbagemeldinger du gav - Fik redskaber til fornyet handling.

Som leder synes jeg også, at det har været en stor fordel at kunne afvikle forløbet sammen i personalegruppen. Herved får vi fælles erfaringer, som er guld værd i det daglige samarbejde. Tusind tak for et super forløb Gitte!

Christel Lind. Institutionsleder.

En behandling hos Gitte Bonde Korning er for mig lige så nødvendigt som et besøg hos tandlægen eller frisøren. Her gælder det også min personlige pleje, nemlig den på krop og sjæl. Mit kvartalsvise “serviceeftersyn” er med til at afhjælpe stess og styrke min personlige udvikling. Det hjælper med at tackle hverdagen som alenemor med lederjob. Hilsen Mette Ringsgaard leder af daginstitution.

Kunde gennem 13 år